O fetiță de 5 ani a mers pe jos aproape un kilometru, la -35 de grade, în șosete, cu fratele mai mic în brațe

O fetiță de 5 ani, lăsată singură acasă de mama ei, s-a speriat când locuința a fost afectată de o pană de curent. Și-a luat în brațe fratele de un an și jumătate și a plecat să ceară ajutor de la vecini, relatează Sky News, citează digi24.ro.

S-a întâmplat în localitatea Venetie din Alaska, la temperaturi de -35 de grade Celsius. Când au ajuns la ușa vecinilor, cei doi copii erau îmbrăcați în haine subțiri și erau încălțați doar în șosete.

Vecinii au chemat imediat poliția, care a aflat că micuții fuseseră lăsați singuri acasă de mama lor, Julie Peter, în vârstă de 37 de ani.

Femeia a fost arestată sub acuzația că a pus în pericol bunăstarea unui minor.

Departamentul de siguranță publică din statul Alaska a arătat, într-o deckarație că Julie Peter, în vârstă de 37 de ani, din Venetie, a fost arestată pentru acuzația că a periclitat bunăstarea unui minor cu premeditare. 

Ancheta a scos la iveală faptul că a părăsit un minor în vârstă de 5 ani și un altul în vârstă de 18 luni în locuința sa, fără supravegherea unui adult”.

Venetie este un sat mic, cu o populație de aproximativ 175 de persoane, situat la aproximativ 200 de kilometri la nord de orașul Fairbanks.

loading...

Lasă un comentariu