O fetiţă cu picioarele amputate inspiră mii de persoane cu lecţia de viaţă pe care o oferă (FOTO)

O fetiţă în vârstă de şapte ani, care merge cu ajutorul unor proteze, inspiră mii de persoane cu lecţia de viaţă pe care o oferă. Daisy-May Demetre, în vârstă de şapte ani, a fost diagnosticată după naştere cu o malformaţie congenitală longitudinală a membrelor inferioare, caracterizată prin absenţa parţială sau completă a fibulei (peroneului), denumită hemimelie fibulară. Asta înseamnă că picioarele micuţei nu s-au format în mod corespunzător în timpul sarcinii mamei sale.

Când Daisy era încă un copil, părinţii ei au hotărât, la sfatul medicilor, să-i amputeze ambele picioare, potrivit The Independent, citat de adevărul.ro.

În urma intervenţiei chirurgicale, Daisy s-a luptat cu dureri extrem de puternice. Cu toate acestea, micuţa a învăţat să meargă şi chiar să alerge, cu ajutorul unor proteze.

Tatăl fetiţei, Alex, a creat un cont de Instagram pentru fiica sa, astfel încât să îi poată inspira pe ceilalţi cu vivacitatea şi energia ei debordantă.

În scurt timp, Daisy a atras atenţia şi admiraţia a sute de persoane din mediul online, motiv pentru care familia a decis să o înscrie pe fetiţă în agenţia de modeling pentru copii Zebedee Management. În prezent, este urmărită de peste 1200 de persoane pe Instagram.

De atunci, fetiţa de numai şapte ani a luat parte la numeroase prezentări de modă, dar şi la campanii pentru branduri precum River Island. Daisy este extrem de activă şi iubeşte activităţile sportive.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu