O fetiţă a ajuns LA SPITAL CU ARSURI, după ce dădaca de la grădiniţă A VĂRSAT CEAI FIERBINTE peste ea

Embed:

O fetiţă de patru ani a ajuns la spital cu arsuri, după ce dădaca de la grădiniţă a vărsat accidental ceai fierbinte peste ea. Micuţa a fost internată la Spitalul Clinic Republican pentru copii "Emilian Coţaga" şi se află sub supravegherea medicilor. Incidentul a avut loc în această dimineaţă.

Mama susţine că a dus fetiţa dimineaţă la grădiniţă, iar la scurt timp a fost anunţată că micuţa a fost opărită cu ceai.

"Am dus-o la grădiniţă, apoi eu am plecat să mă pregătesc pentru serviciu şi la un moment dat educatoarea m-a sunat şi mi-a spus că copilul s-a opărit. Dădaca a opărit-o. Bine, copilul s-a izbit spre uşă şi în momentul de faţă a apărut şi dădaca", a spus mama fetiţei, Svetlana Bunduchi. 

Imediat după incident, directorul grădiniţei a chemat o ambulanţă.

"Mama a lăsat-o practic cu forţa şi a vrut să iasă din grupă. A ieşit, a închis grupa, copilul alerga din urma mamei, a deschis uşa şi în momentul ăsta s-a ciocnit de dădacă, care aducea cratiţa cu ceai. Împreună cu asistenta medicală i s-a acordat primul ajutor, am chemat urgenţa", a spus directoarea grădiniţei nr. 145, Tamara Mutelică. 

Medicii spun că fetiţa se află în afara oricărui pericol.

"O leziune termică cu lichide fierbinţi, ceai, care a avut loc accidental la grădiniţă, localizat în regiunea feţei, paviolon auricural drept şi urmărul drept pe o suprafaţă de 5 procente. Starea este de gravitate medie, stabilă", a declarat medicul pediatru Igor Calmaţui. 

Copilul se va afla sub supravegherea medicilor până mâine, când ar putea fi externat.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu