O femeie suspectă de coronavirus a fugit dintr-un spital din Rusia

O femeie din Rusia, suspectată de coronavirus, a evadat printr-o fereastră în timp ce se afla în zona de carantină a unui spital.

Femeia a declarat că a fugit din spital din cauza condiţiilor oribile în care era nevoită să se afle împreună cu copilul său.

"Am fugit din spital doar după ce am aflat că dacă nu ai rezultate pozitive la acest virus, nu trebuie să îţi faci griji. Am stat 5 zile în spital.
Copilul meu este sănătos, iar medicii special ne ţineau izolaţi ca să arate că îşi îndeplinesc obligaţiunile", a scris femeia pe o reţea de socializare.

Totodată, Guzel a declarat că nici ea, nici fiul ei nu sunt infectaţi de coronavirus.

Amintim că doar într-o singură zi au fost confirmate aproape 250 de decese și peste 15 mii de cazuri de îmbolnăvire. Bilanţul se ridică astfel la 1369 de morţi, de la declanşarea epidemiei în decembrie anul trecut.

Pe de altă parte, se majorează şi numărul cazurilor de îmbolnăvire de pe vasul de croazieră aflat în carantina într-un port din Japonia. Deja sunt 218 pasageri bolnavi dintre cei 3700 de oameni aflaţi la bord.

Pe vas se află 2 moldoveni şi 17 români, pasageri şi membri ai echipajului. Organizația Mondială a Sănătății îşi păstrează însă optimismul.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu