O femeie şi un bărbat sunt căutaţi de poliţişti. Au furat un portmoneu (VIDEO)

Embed:

Polițiștii sunt în căutarea unei femei și a unui bărbat ce apar în imaginile video, fiind suspectați de furtul unui portmoneu și o pereche de ochelari.

Primul caz a avut loc pe data de 30 iulie, poliția fiind alertată de o doamnă  în vârstă de 56 ani, comunicâd că i-a fost sustras portmoneul în timp ce se afla pe str. M. Varlaam. La fața locului s-a deplasat grupa operativă pentru stabilirea circumstanțelor.

Femeia a comunicat forțelor de ordine că în timp ce se afla în incinta unui magazin de telefonie mobilă i-a fost sustras portmoneul în care se aflau mijloace bănești în sumă de 4 000 lei și actele de identitate. Acțiunile suspectei au fost surprinse de camerele de supraveghere.

În al doilea caz forțele de ordine au fost alertate la data de 31 octombrie, unde un bărbat aflânduse în incinta unui centru comercial, profitând că nu este văzut, a sustras o pereche de ochelari în sumă de 3 000 lei.

În ambele cazuri au fost inițiate cauze penale pentru „Furt”, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore sau cu închisoare de până la 4 ani.

Totodată persoanele care au recunoscut femeia și bărbatul din imagini, sunt rugate să comunice informaţiile la numărul de contact: 069 803 380

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu