O femeie şi-a revenit îndată după ce a fost deconectată de la aparate

O femeie aflată în comă a supraviețuit miraculos după ce doctorii au deconectat-o de la aparate. Janet Gunningham, în vârstă de 61 de ani, a făcut acum povestea ei cunoscută, căci riscă să ajungă într-un azil de bătrâni, dacă nu strânge banii necesari pentru un căruț cu rotile, relatează libertatea.ro

În urmă cu ceva timp Janet Gunningham a fost diagnosticată cu meningită, familia ei s-a așteptat la ce este mai rău. Ulterior, femeia în vârstă de 61 de ani, mamă a patru copii, a suferit un atac cerebral din cauza bolii, ceea ce i-a agravat și mai mult starea de sănătate.

Doctorii de la spitalul din Bristol le-au spus rudelor că nu mai este nicio speranță și că o vor deconecta de la aparate, pentru ca natura să-și urmeze cursul. Întreaga familie s-a adunat în jurul femeii, inclusiv soțul ei, Alan, dar și cei patru copii ai săi.

„Fratele meu i-a șoptit în ureche: ‘Dacă esti încă acolo și poți să mă auzi, atunci să deschizi ochii și să lupți pentru tatăl nostru'”, a povestit unul dintre copiii femeii. La scurt timp, Janet a clipit. Ea a reușit să-și revină în mod miraculos, începând să respire fără ajutorul aparatelor. 

După reanimare femeia a făcut publică povestea ei, căci a aflat că s-ar putea să ajungă într-un azil, deoarece nu își permite un cărucior cu roțile, precum nici să-și amenajeze locuința, astfel încât să îi fie totul la îndemână. Astfel, familia Gunningham a deschis o pagină unde se pot face donații.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu