O femeie și-a păcălit soțul că a câștigat la loto. Ce s-a întâmplat mai apoi, te va ŞOCA

O femeie din Marea Britanie a câștigat 1 milion de lire sterline la loto, după ce cu trei săptămâni înainte își păcălise soțul că a câștigat 250. 000 de lire sterline la loterie. Bărbatul nu a crezut-o, nici de data asta, pentru că cei doi obișnuiau să se tachineze cu asemenea farse, privind câștigul la loto.

Tânăra a investit ultimii bani ai familiei, 1,50 lire sterline, în biletul online jucat în data de 28 august, cu 5 numere, la EuroMillions HotPicks, iar norocul i-a surâs nesperat, informează libertatea.ro.

Daniel Peart, un tâmplar care desfășoară o activitate independentă, nu și-a dat seama că soția sa, Charlotte, vorbește serios, atunci când l-a sunat la serviciu pentru a-i spune adevărata victorie.

"Nu am crezut-o deloc, pentru că ne place să ne păcălim unul pe altul, cu câștigul la loterie", a spus soțul ei.

El a spus că doar atunci când i-a trimis o captură de ecran a mesajului, spunând că a câștigat, a realizat că este adevărat și că a rămas "înmărmurit".

Cuplul, care locuiește cu cei trei copii ai lor într-o casă cu trei dormitoare din Whittlesey, lângă Peterborough, plănuiește să cumpere o proprietate mai mare în zonă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu