O femeie, lovită violent de un automobil. Victima este în stare gravă (VIDEO)

Embed:

O femeie a fost lovită în plin de o mașină, în timp ce traversa regulamentar strada pe trecerea de pietoni. Accidentul s-a produs la intersecția străzilor Mihail Kogălniceanu cu Maria Cebotari din sectorul Centru al Capitalei. În urma impactului, femeia a suferit câteva traumatisme și a fost transportată la Spitalul de Urgență.

”Am auzit o lovitură, iar când m-am întors, bătrâna a fost lovită, ea s-a învârtit și a căzut jos. Ea stătea jos, era aptă, adică putea vorbi, doar că piciorul era fracturat. Urme de frână, practic, nu sunt. Eu cred că avea mai mult de 50 la oră”, a spus martorul, Alexei Murgu.

”Nu am văzut nimic, eram cu fața spre poartă. Am auzit doar lovitura. M-am dus la fața locului și am văzut persoana căzută jos. I-am acordat ajutor medical. Am chemat urgența. Starea era stabilă. Era conștientă, vorbea, se ținea doar de picior.”

Șoferul susține că femeia i-ar fi apărut brusc în față.

”Înainte de zebră am avut o ocolire de mașină, după am apăsat frâna, nu tare, fiindcă este intersecția. La un moment dat a apărut bătrâna, nu am văzut-o, dar la maxim am ocolit pe partea stângă. Nu am observat bătrâna, fiindcă era soarele puternic în față.”

Potrivit medicilor de la Spitalul de Urgență, pacienta e internată la secția Ortopedie și Traumatologie.

”Pacienta a fost adusă în stare gravitate medie stabilă. A fost investigată și s-a depistat fractura gambei. Este spitalizată în secție, mai departe va fi intervenție chirurgicală, pentru reducerea fracturii.”

Poliția a pornit un proces penal în acest caz, iar şoferul care a provocat accidentul riscă șase puncte de penalizare și 1500 de lei amendă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu