O femeie în vârstă de 30 de ani A DISPĂRUT în condiţii misterioase. Rudele o caută cu disperare

Embed:

O femeie în vârstă de 30 de ani a dispărut în condiţii misterioase, în timp ce se afla în excursie, la Mănăstirea Ţipova. Ea făcea parte dintr-un grup format din 18 persoane. Femeia are doi copii şi este originară din oraşul Ialoveni. 

Membrii grupului spun că femeia a mers singură să se plimbe în pădure şi nu s-a mai întors, iar telefonul mobil l-a lăsat în cort. Aceştia i-au descoperit lipsa sâmbătă seara. A doua zi aceştia au alertat rudele femeii. 

"Am venit cu tatăl ei ieri, la orele 14.00. Am tot încercat s-o caut prin pădure, dar fără succes, aşa că am alertat poliţia. Ea a venit cu membrii unui grup de pe facebook, pentru a practica yoga", a spus soțul femeii, Igor Cacialov.

Bărbatul nu exclude că soţia sa a fost răpită.

"Niciodată nu a mai dispărut. Posibil s-ar fi pierdut în pădure sau a fost răpită.", a mai adăugat Igor Cacialov, soţul femeii.

Pe lângă cei 20 de poliţişti de la Inspectoratul din Rezina, în căutările femeii sunt implicaţi şi şapte localnici. Echipa este însoţită de un chinolog. Operaţiunile au loc doar pe timp de zi, deoarece noaptea, din cauza stâncilor abrupte din regiune, zona devine periculoasă.

"Vrem să ridicăm corespondenţa dumneaei în reţele de socializare.Toată regiunea ceea a fost controlată şi nu afost depistată până când doama. Căutările vor continua anume în locul cel azi încă.", a declarat Vitalie Cuiban, şef-adjunct IP Rezina.

Femeia dispărută are o înălţime de un metru şi 65 de centimetri, părul castaniu, era îmbrăcată într-o bluză de culoare roz şi în pantaloni scurţi. Cei care deţin orice informaţie sunt rugaţi să apeleze la numărul de telefon 068050709 sau la 902.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu