O femeie fără adăpost, ATACATĂ de o mulțime furioasă. Care este MOTIVUL (VIDEO)

O femeie de culoare fără adăpost, care păzea Steaua lui Donald Trump de pe Aleea Celebrităţilor, vandalizată în repetate rânduri în ultima vreme, a fost agresată de un grup de persoane care îl contestă pe magnat, informează b1.ro.

Mai multe clipuri postate pe Youtube o arată pe femeie insultată și îmbrâncită la pământ, în timp ce aceasta ține în mâini mai multe bannere de susținere a candidatului republican la prezidențiale.

”20 de milioane de imigranți și americani dorm în corturi pe străzi”, a fost încă un mesaj afișat de aceasta. Alte bannere pe care le avea asupra sa erau insultătoare la adresa actualului președinte american.

Grupul de persoane nu a fost de acord cu mesajele ei politice și a început să o insulte. Unul dintre cei prezenți a încercat să calmeze spiritele, dar în zadar.

”Bine, băieți, suntem cu toții supărați din cauza lui Trump, din cauza a ceea ce a spus și pentru ce a făcut țării noastre, dar dacă țipați la femeia asta nu salvați situația. Mergeți și votați pe 8 noiembrie și apoi o să uităm cu toții de tipul ăsta”, a spus bărbatul.

Ceilalți, însă, nu l-au ascultat și au continuat să țipe la femeie, iar, la un moment dat, acesta chiar a fost împinsă la pământ, iar mesajele ei făcute bucăți. Câțiva oameni le-au spus celorlați din mulțime să nu o ajute, în timp ce alții s-au oferit să-i dea femeii apă.

Ea s-a decis să păzească Steaua lui Trump de pe Aleea Celebrităţilor de când un bărbat a distrus-o cu un ciocan.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu