O femeie din Vaslui şi-a înjughiat amantul pentru a ascunde că are o relaţie cu acesta

Un tânăr din localitatea vasluiană Tutova a ajuns la Spitalul Bârlad în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a fost înjunghiat de către o femeie, în casa acesteia. Surse locale spun că cei doi erau amanţi şi au fost surprinşi de concubinul femeii, potrivit Mediafax.ro.

Femeia din Vaslui care şi-a înjunghiat presupusul amant în momentul în care cei doi au fost surprinşi de concubinul acesteia ar fi recurs la gest ca să pară victima unei agresiuni.

Din câte se pare, femeia l-ar fi înjunghiat pe tânăr în momentul în care a fost surprinsă de către concubinul ei pentru a lăsa impresia că nu avea nicio legătură cu vasluianul de 28 de ani.

Femeia ar fi vrut să lase impresia că este agresată de tânăr. Totuşi, ea nu a depus încă vreo plângere la Poliţie pentru tentativă la viol.

Tânărul din localitatea vasluiană Tutova a ajuns la Spitalul Bârlad în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a fost înjunghiat în spate şi pe mâini de către o femeie, în casa acesteia.

Surse locale declarau că cei doi erau amanţi şi au fost surprinşi de concubinul femeii.

"Cei doi se aflau în locuinţa femeii şi se cunoşteau. Femeia a fost surprinsă de bărbat şi, atunci, l-ar fi înjunghiat pe tânărul cu care era", declara purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Silvia Manta.

Conform unor surse locale, tânărul înjunghiat ar fi avut o relaţie cu femeia, iar după incident a mers la băut, moment în care a fost sfătuit de către un prieten de pahar, care l-a văzut sângerând, să meargă la Spitalul Bârlad.

Iniţial, tânărul a mers la Centrul de Permanenţă din Tutova, unde a primit primele îngrijiri medicale, până la sosirea ambulanţei. Ulterior, el a fost dus la Compartimentul de Primiri Urgenţe Bârlad, în condiţiile în care avea mai multe leziuni.

Tânărul a rămas internat la Secţia Chirurgie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu