O femeie din Ungheni a fost 11 zile ÎN COMĂ. Când şi-a revenit, medicii i-au făcut o SURPRIZĂ

Cu baloane, tort şi înconjurată de echipa de medici care i-a salvat viaţa. Aşa şi-a aniversat cei 35 de ani o femeie, internată la Spitalul Municipal nr. 1 din Chişinău. Tânăra a fost adusă în stare gravă, după ce a suportat o intervenţie chirurgicală în Ungheni, iar după ce starea ei s-a agravat a fost adusă în Capitală. După 11 zile în care s-a aflat în comă, femeia şi-a revenit.

Medicii de la Spitalul nr. 1 din Chişinău spun că au decis să o felicite într-un mod inedit pe femeie, după ce aceasta şi-a scris data zilei de naştere pe o foiţă, imediat ce şi-a revenit din comă.

Prima informaţie pe care a dat-o pacienta a fost că pe data de cinci este ziua ei de naştere. Acesta a fost un clic pentru medici să-i facă o surpriză. Toţi colaboratorii s-au adunat cu baloane şi cu ce idei a avut şi au organizat evenimentul.

Zinaida şi-a venit în fire cu câteva zile înainte de aniversare, iar până la clipele de fericire a trăit momente grele.

La Ungheni, femeia a suportat o intervenţie chirurgicală ginecologică complicată, iar în Chişinău a ajuns în stare gravă, cu ajutorul unei echipe de la Aviasan. Tânăra mamă este aşteptată acasă de doi copii.

"Aseară am vorbit cu ei la telefon şi le-am auzit pentru prima dată glasul şi ei pe mine. Am simţit o durere mare şi o bucurie", a spus Zinaida, pacientă.

La Chişinău, femeia se tratează de aproape o lună, iar medicii spun că după o lungă perioadă cât au luptat pentru viaţa ei, starea ei se îmbunătăţeşte.

"Pacienta are deja mari şanse de a ajunge în sânul familiei la copii, dat fiind faptul că deja starea critică a fost depăşită. Ea este transferată într-o secţie de ginecologie unde urmează etapa de reabilitare", a spus Ion Arteni, vicedirector medical.

Potrivit medicilor, aceasta este a cincea pacientă din ultimii doi ani, care şi-a revenit din comă la a 11-a zi.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu