O femeie din Truşeni, gravidă în luna a şasea, A PIERDUT SARCINA după ce a fost BĂTUTĂ CU PICIOARELE ÎN BURTĂ de vecin

Embed:

Un conflict dintre două familii s-a transformat într-o tragedie. O tânără de 26 de ani din satul Truşeni, gravidă în luna a şasea, a pierdut sarcina, după ce ar fi fost bătută cu picioarele în burtă de vecinul său. Victima s-a adresat târziu medicilor, iar aceştia nu au putut decât să constate decesul fătului. 

Tânărul, în stare de ebrietate, a dat buzna în casa vecinilor şi i-a bătut pe aproape toţi membrii familiei. Mama agresorului spune că s-a plâns fiului ei că aceştia refuză să-i întoarcă datoria de cinci sute de lei.

Nu s-a gândit nici pentru o clipă că lucrurile vor lua o întorsătură atât de gravă.

"Pe ea a îngrămădit-o în ungher, între garderobă şi uşă, şi cu picioarele. E vânătă împrejur și pe dedesubt e vânătă, și fața e vânătă", a mărturisit Nina Cheianu. 

Gravida a depus în aceeaşi seară o plângere la poliţie, dar nu s-a adresat medicilor. Ea a chemat ambulanţa abia peste două zile, când starea i s-a agravat.

"La internare se stabilise că fătul decedase intrauterin. Motivul fiind decolare de placentă", a declarat purtătorul de cuvânt al Maternităţii nr.1 din Chişinău, Cristina Ipatii. 

Potrivit medicilor, fătul era mort de o zi în burta mamei. Iar doctorii nu exclud că decesul a survenit din cauza traumatismelor.

"Ştiţi că toată lumea când serveşte nu-şi dă seama. Da şi el cum mi-a spus eu nici nu m-am aşteptat că el o să facă lucru ista. El mă liniştea pe mine şi când colo…", a declarat mama agresorului, Alexandra Bostan. 

Cazul este investigat de Poliţia Capitalei.

"Când va fi expertiza medico-legală deja organul de urmărire penală urmează să se expuie pe cazul dat pentru a fi luată o hotărâre, conform legislaţiei în vigoare", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Natalia Stati. 

Agresorul, în vârstă de 29 de ani, riscă dosar penal.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu