O femeie din SUA a vrut să fugă de poliție conducând cu 160 km/h. Pe bancheta din spate se afla copilul ei de câteva luni

Embed:
Urmărire ca în filme pe o autostradă din orașul San Antonio din Texas. O mamă a pus în pericol viaţa propriului copil. În încercarea de a scăpa de poliţie, femeia a gonit pe şosea cu bebeluşul de doar câteva luni în maşină.

”Iată, circulă cu cel puțin 160 kilometri pe oră. Traficul este liber, așa că ea a accelerat. Un polițist a aruncat un dispozitiv pentru stoparea forțată a mașinii, însă ea l-a ocolit. Se pare că a pierdut controlul mașinii.”

La un moment dat, femeia a lovit din spate un alt autovehicul, dar asta nu a oprit-o din drum. Şi-a luat bebeluşul şi a fugit pe jos, după care a încercat să urce în altă mașină, însă a fost reținută într-un final de polițiști. Micuţul a fost transmis în custodia serviciilor de protecție a minorilor.

”Și-a luat copilul de pe bancheta din spate și a început să alerge. Bebelușul este acum în siguranță.”

Polițiștii au descoperit că femeia avea droguri asupra sa. Ea va fi judecată pentru punerea în pericol a unui copil şi posesie de stupefiante.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu