O femeie din Italia şi-a anunţat familia că vrea să-și ucidă copilul de cinci ani, apoi să se sinucidă. Ce a urmat

O femeie în vîrstă de 40 de ani, din Italia, a cărei identitate n-a fost dezvăluită, a vrut să-și ucidă copilul de doar cinci ani și apoi să se sinucidă, scrie libertatea.ro.

A luat copilul în mașină și i-a dat o doză aproape letală de benzodiazepine, o substanță cu efecte sedative foarte puternice, a notat quotidiano.net. Și-a anunțat apoi soțul și familia despre intenția de a-l omorâ pe cel mic și apoi de a-și lua propria viață.

Nu se știe cum ar fi vrut să continue acest plan nebunesc. Dar familia a alertat imediat autoritățile care au început să caute mașina femeii din Padova, Italia.  Copilul se află în spital. La moment nu există niciun risc să-și piardă viața. 

Mașina a fost descoperită aproape de miezul nopții dintre 29 și 30 aprilie, în apropierea gării din Padova, între străzile Via Gozzi și Via Trieste. Femeia nu făcuse mai mult de 20 de kilometri de când plecase de acasă.

Femeia n-a fost capabilă să spună în ce direcție vrea să ajungă. Ea a fost internată într-o unitate psihiatrică. Copilul, care abia mai respira a fost găsit acoperit cu o pătură pe bancheta din spate.

Femeia, care a fost arestată, va fi judecată pentru tentativă de omor și foarte probabil, va fi decăzută din drepturile părintești. 

Lasă un comentariu