O femeie din India și-a otrăvit șase membri ai familiei cu cianură

O femeie din India a recunoscut că a otrăvit șase membri ai familiei sale în 14 ani, punându-le cianură în mâncare, relatează India Today.

Autoritățile locale au descooperit că Jolly Thomas, în vârstă de 47 de ani, a fost de față la toate cele șase decese din familia sa. Toți cei șase membri ai familiei au murit după ce au consumat mâncare preparată de Jolly.

Potrivit poliției din Kerala, primul deces s-a produs în anul 2002, când soacra lui Jolly a murit după ce a mâncat o supă de miel. În anul 2008 a încetat din viață socrul lui Jolly Thomas, iar în anul 2011 a murit soțul femeii. Ambii au murit după ce au mâncat orez cu curry. Autopsiile au scos la iveală existența unor substanțe otrăvitoare.

În anul 2014 a încetat din viață fetița de doi ani a verișorului soțului femeii. Mama micuței a murit și ea un an mai târziu. În același an a murit și un un alt membru al familiei. În anul imediat următor, Jolly Thomas și verișorul soțului ei s-au căsătorit. În urma investigațiilor, anchetatorii au descoperit că cele șase victime fuseseră otrăvite cu cianură.

Anchetatorii i-au cerut acuzatei să facă testul poligraf, însă aceasta a refuzat, motivând că are probleme de sănătate. Aceasta a fost arestată împreună cu cel de-al doilea soț al său. De asemenea, un bijutier și un vânzător de la un magazin de bijuterii, care se pare că îi făceau rost de otravă, notează India Today.

Potrivit anchetatorilor, Jolly Thomas a comis crimele pentru a pune mâna pe banii și pe proprietățile familiei, scrie libertatea.ro

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu