O femeie din Dubăsari şi-a lăsat cei patru copii singuri acasă, fără apă şi hrană. A chefuit cu prietenii timp de şase zile

O femeie de 32 de ani din raionul Dubăsari (stânga Nistrului) va compărea în faţa aşa-numiţilor judecători din Transnistria, fiind acuzată de comportament inuman faţă de proprii copii. 

Femeia este mamă a patru minori. Doi dintre copii, un băiat de 15 ani şi o fată de 14 ani, au fost luaţi de bunică, iar ceilalţi doi, două fetiţe de 7 şi 2 ani au rămas în grija femeii şi a concubinului acesteia. 

Potrivit informaţiilor, femeia şi concubinul ei sunt consumatori de alcool şi dese ori se certau sau chiar se băteau în faţa copiilor. Niciun unul dintre ei nu lucra, iar cu indemnizaţia primită pentru minori cumpărau alcool.

Copii locuiau în condiţii antisanitare, erau mai tot timpul flămânzi şi bolnavi. 

După un alt scandal petrecut în noiembrie 2016, femeia a plecat de acasă, lăsându-şi fetiţele de 2 şi 7 ani acasă cu concubinul ei, care nu a avut grijă de copile. 

Timp de şase zile minorile au stat într-o casă fără căldură, fără apă şi fără mâncare. 

S-a constat că în această perioada, mama şi-a vizitat mai mulţi amici alături de care a consumat alcool. 

O vecină a găsit copilele într-o stare îngrozitoare. Aceasta le-a luat la ea acasă, alertând aşa-numitele autorităţi. 

În luna februarie a acestuia an, femeia a fost decăzută din drepturile părinteşti, tutela pentru toţi cei patru copii fiindu-i atribuită mamei ei.

Cele două fetiţe de 7 şi 2 ani au fost internate în spital pentru tratament. 

Pentru comportamentul inuman pe care l-a avut faţă de copii ei, femeia din Dubăsari riscă până la doi ani de închisoare. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu