O femeie din Capitală, INDIGNATĂ la CULME de isprava a doi adolescenţi (VIDEO)

Embed:

Au scos numărul de înmatriculare de la un microbuz care era parcat pe o stradă din Capitală, iar acum sunt căutaţi de oamenii legii. "Eroii" sunt doi adolescenţi, care ar fi făcut acest gest necugetat din glumă. 

Revoltată la culme, proprietara vehiculului a făcut o postare pe Facebook în care a menţionat că cei doi adolescenţi sunt nişte cretini, iar din cauza prostiei lor acum vor ajunge pe mâna poliţiei.

Mai mult, acţiunile celor doi au fost filmate de o cameră video. "Îi îndemn pe cei care îi recunosc pe răufăcători să le explice că nu mai suntem sălbatici şi trăim în secolul XXI. Cândva ar putea avea şi ei automobil şi să se gândească cum ar fi dacă ar păţi şi ei la fel", a punctat autoarea imaginilor video.

Femeia a spus că din cauza celor întâmplate a fost nevoită să piardă timp, nervi şi bani pentru a comanda un nou număr de înmatriculare.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu