O femeie din Capitală a obţinut, prin escrocherie, peste 765.000 de lei. Câţi ani va sta la puşcărie

O femeie din Capitală a fost condamnată la 10 ani închisoare pentru trei escrocherii, comise în proporţii deosebit de mari.

Potrivit procurorilor, inculpata a obţinut, prin escrocherie, peste 765.000 de lei de la cinci persoane, pe care le-a înşelat prin diverse metode.

În concret, potrivit probatoriului, femeia a luat un credit bancar de 500 mii lei, pe care l-a obţinut prin gajarea bunurilor imobile ce aparţineau cu drept de proprietate la trei persoane, înşelate de către aceasta.

Într-un alt episod, sub pretextul privatizării unui apartament din Capitală, inculpata a convins proprietarul imobilului să-i dea 500 de euro, bani pe care aceasta i-a însuşit pentru necesităţi personale, fără a-i restitui.

O altă faptă de escrocherie a avut loc în primăvara anului 2016, atunci când sub pretextul angajării într-o afacere de tip patiserie şi având "nevoie de noi investiţii", inculpata a obţinut, prin abuz de încredere, de la o persoană circa 254.000 de lei, fără a-şi onora obligaţiunile, dispărând cu tot cu bani.

Acuzata de 44 de ani nu şi-a recunoscut vina.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu