O femeie din Capitală a ajuns la reanimare după ce a fost prinsă de uşile unui troleibuz

Embed:

O femeie de 63 a ajuns la spital cu răni grave la picioare, după ce a fost prinsă de uşile unui troleibuz. Poliţiştii spun că geanta victimei a rămas blocată, iar femeia a fost târâtă câțiva metri pe asfalt. Incidentul s-a produs în această după-amiază, la o staţie de pe strada Visarion Belinschi din sectorul Buiucani al Capitalei

Femeia a fost internată în secția reanimare în stare de gravitate medie, cu răni la picioare.

"A fost adusă la spital cu plăgi masive scalpante la ambele picioare, la coapse și la gambe. La moment, se află la secția de reanimare pentru stabilizare. Ea este conștientă, vorbește. A fost în șoc post traumatic, bineînțeles", a declarat purtătorul de cuvânt al Institutului de Medicină Urgentă, Petru Craveţ.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz și urmează să stabilească toate circumstanțele incidentului.

"Dacă leziunile vor fi ușoare, șoferul riscă să se aleagă cu o amendă în valoare de 1.500 de lei și șase puncte de penalizare. Iar dacă leziunile vor fi medii sau grave, deja va fi cercetat penal", a declarat ofițerul de presă al Inspectoratului General de Poliție, Natalia Stati.

Pe durata anchetei, șoferul troleibuzelui a fost suspendat din funcție.

Șefului Regiei Transport Electric, Gheorghe Morgoci, spune că acest caz este unul tragic și recomandă pasagerilor să fie mai atenți.

"Este un șofer cu experiență de aproximativ opt ani de zile, în care a fost la volan. Transportul public este transport cu pericol sporit. Noi cunoaștem aceste chestiuni și de aceea, instruirea șoferilor este deosebită", a declarat șeful Î. M."Regie Transport Electric", Gheorghe Morgoci.

Un caz asemănător a avut loc și acum un an. Un bărbat de 75 de ani a fost rănit, după ce a căzut dintr-un troleibuz de pe linia 25.

Atunci, mijlocul de transport era arhiplin și când a urcat, bărbatul a răms cu piciorul prins între uși.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu