O femeie de 102 ani a dezvăluit secretul tinereții veșnice

O femeie în vârstă de 102 ani spune că secretul pentru o viață lungă și bună este să bei vin și să eviți bărbații.

Dolly Burrows a sărbătorit recent împlinirea frumoasei vârste de 102 ani și atribuie acest merit călătoriilor, jocurilor de societate, faptului că bea câte un pahar de vin roșu în fiecare seară și deciziei de a se îndepărta de bărbați, pe care îi consideră toxici.

Susan, nepoata acesteia, în vârstă de 53 ani, a spus despre bunica sa că nu a încetat să călătorească singură până la vârsta de 96 ani, că îi place să se joace zilnic Scrabble și cărți și că în fiecare seară bea câte un pahar mic de vin roșu, pentru că acesta o ajută să se relaxeze. 

Femeia a adăugat: "Anul trecut, când a fost internată în spital, personalul medical a fost uimit de condiția sa fizică, de rezultatul foarte bun al analizelor ținând cont de vârsta pe care o are și de stilul ei de viață. Vacanțele au fost principala ei pasiune și când a împlinit 100 de ani și-a dorit un moment special alături de familia ei din Italia și America, de aceea, mulți membrii au venit atunci s-o viziteze. De-a lungul vieții ea a călătorit peste tot prin lume, inclusiv Insulele Canare și Spania", scrie feminis.ro.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu