O femeie care a scris o carte intitulată "Cum să-ți ucizi soțul", acuzată că și-a omorât partenerul

O scriitoare americană care a scris o carte intitulată "Cum să-ți ucizi soțul" este cercetată penal pentru moartea consortului său, care a fost împușcat mortal în luna iunie a acestui an, scrie libertatea.ro.

Nancy Crampton-Brophy, o scriitoare de romane de suspans, este acuzată că și-a omorât soțul, Daniel Brophy, în vârstă de 63 de ani, în iunie. Autoarea a fost arestată sub suspiciunea de crimă pe 5 septembrie, după ce polițiștii din Portland au găsit suficiente dovezi că ea este vinovată de moartea partenerului său.

Daniel Brophy, bucătar șef la Institutul Culinar Oregon, a fost găsit fără suflare la locul de muncă, după ce a fost împușcat mortal.

În urmă cu șapte ani, ea a scris o carte și un blog intitulat "Cum să îți ucizi soțul", iar acolo oferea sfaturi privind cum poate o femeie să își ucidă partenerul de viață fără a fi prinsă. Postul a fost șters între timp, dar presa americană scrie că femeile erau sfătuite să nu recurgă la un asasin plătit sau la un amant pentru a le ucide soțul, deoarece aceștia s-ar duce ulterior la poliție și ar deconspira totul. Ea dădea de asemenea sfaturi să nu se folosească otrăvuri pentru că acesta pot fi identificate cu ușurință.

Autoritățile din Oregon nu au spus cum au ajuns a concluzia că ea este criminala soțului său, dar familia ei susține că sunt pure invenții și Nancy nu ar fi fost capabilă de crimă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu