O femeie a trimis o imagine destinată iubitului ei unui bărbat necunoscut. Răspunsul primit a şocat-o

Trimiterea unui mesaj la un număr greșit poate fi un dezastru, dar ceva uimitor s-a întâmplat atunci când o femeie a trimis o imagine destinată iubitului ei unui bărbat necunoscut, scrie libertatea.ro.

O femeie a făcut o fotografie în timp ce se afla în cabina de probă a unui magazin, încercând să-și aleagă o rochie de seară. Syd a vrut să-i trimită imaginea iubitului ei, dar a greșit numărul, trimițând mesajul unui necunoscut.

Imaginea a ajuns la Tony Wood, un agentul imobiliar din Tennessee, tată a șase copii. Bărbatul a decis să-i răspundă femeii, compunând un mesaj alături de copiii lui.

"Cred că acest mesaj a fost destinat altei persoane. Soția mea nu este acasă, așa că nu pot să îi cer părerea ei, dar eu și copiii credem că arăți uimitor în rochie! În mod cert ar trebui să o alegi pe asta!", i-a scris bărbatul. Mesajul de încurajare a fost acompaniat de o fotografie cu copiii lui Tony.

Povestea a ajuns pe social media după ce o prietenă de a lui Syd, Mandi Miller, a publicat mai multe imagini pe contul de Twitter. De atunci, postarea ei a adunat peste 690,000 de like-uri si a fost distribuită de 172,000 de ori.

Dar povestea înduioșătoare nu se termină aici. Utilizatorii au descoperit că unul dintre copiii lui Tony era în spital, făcând chimioterapie pentru a învinge leucemia de care suferă.

De asemenea familia avea deschisă o pagină de donații pentru copilul bolnav. Astfel, oameni din toată lumea au început să doneze bani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu