O femeie a trăit ŞOCUL VIEŢII! Ce s-a întâmplat când îşi punea ţigara electronică în geantă (VIDEO)

Imagini înregistrate în capitala belarusă, Minsk, arată cum o femeie care se îndrepta spre staţia de metrou şi punea un obiect în geantă a ajuns cu poşeta în flăcări, după ce dispozitivul ţigara electronică a explodat pe neaşteptate, aproape ca o bombă, scrie rtv.net.

Explozia violentă a fost înregistrată de camerele de supraveghere ale metroului din Minsk. Se vede cum tânăra, care tocmai ajunsee în staţie, pe peron, bagă mâna în geantă punând un obiect, iar în secunda următoarea, geanta îi explodează pur şi simplu, transformându-se într-o minge de foc.

În geantă, tânăra avea între altele şi o ţigară electronică din care, cel mai probabil, se degajaseră vapori de lichid din ţigară şi care s-ar fi aprins apoi din cauza bateriei dispozitivului de fumat.

Tânăra s-a speriat şi a aruncat geanta în flăcări pe peron, retrăgându-se de frica unei eventuale explozii.

Agenţii de pază de la metrou au auzit explozia şi au văzut scena. Unul dintre ei a intervenit imediat şi a stins în final flăcările, apoi a asigurat-o pe tânăra care era foarte speriată şi se aşezase pe o balustradă a peronului, ea fiind în stare de şoc, potrivit rt.com.

Nu este pentru prima oară când se produce un accident de acest fel. Sunt semnalate din ce în ce mai des astfel de accidente în urma cărora fie şi-au pierdut dantura din cauza exploziei sau au luat foc şi chiar ar fi murit în explozia dispozitivului.

Într-unul dintre cele mai bizare incidente de acest fel a fost implicat un avocat din Miami căruia i-au luat foc pantalonii din cauza unei ţigări electronice pe care o ţinea în buzunar. Şi, ca o ironie a sorţii, avocatul susţinea cauza unui bărbat care fusese inculpat într-un caz de incendiere voluntară.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu