O femeie a murit după ce a luat un medicament antidiareic. Orice om îl are în casă. Medicii trag un semnal de alarmă

Brooklyn-Marie Barker, o tânără din Liverpool, Marea Britanie, în vârstă de 23 de ani, a făcut stop cardiac în casa ei, după ce a luat un medicament antidiareic.

Autoritățile au declarat că moartea ei a fost un accident, însă medicii au dezvăluit că aceasta a murit după ce a luat o cantitate mare de Imodium, un medicament antidiareic. Tânăra a fost dusă de urgență la spitalul Royal Liverpool, în urma stopului cardiac. Însă, ea a contractat din spital o infecție bacteriană și pneumonie și a murit cinci zile mai târziu. În urma investigației s-a descoperit că avea în organism un nivel ridicat de Imodium (Loperamid), iar acest lucru a fost contribuit foarte mult la moartea ei.

Potrivit Daily Mirror, tânăra se afla acasă cu iubitul ei de șapte ani, iar în timpul serii a suferit două crize non-epilectice, pentru care lua tratament, dar iubitul ei a ajutat-o să-și revină. Cei doi s-au dus apoi la culcare, iar a doua zi dimineață, bărbatul și-a găsit iubita inconștientă și vânătă la față. A sunat repede la salvare și în urma sfaturilor primite și-a dat seama că nu respiră. Acesta le-a spus mediciilor că poate stopul cardiac se datorează consumului de droguri, pe care le consuma ocazional, însă după investigații analizele au arătat altceva.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu