O femeie a murit după ce a intrat cu autoturismul într-o autoutilitară ce transporta sicrie

O femeie din oraşul Haţeg, judeţul Hunedoara din România, a murit, iar alte două persoane au suferit răni grave, în urma unui accident de circulaţie care a avut loc vineri în zona localităţii Ciopeia, pe DN 66 Simeria - Petroşani, după ce autoturismul condus de victimă s-a lovit de o dubiţă ce transporta sicrie, informează Agerpres.

Din primele cercetări ale poliţiştilor, şoferiţa de 50 de ani a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de autoutilitara care venea regulamentar din sensul opus de mers, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, Bogdan Niţu.

În urma impactului, femeia a rămas blocată în autoturism, a intrat în stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi salvată de echipele de prim-ajutor.

"La sosirea la locul accidentului, echipajele specializate în descarcerare şi ajutor medical de la Detaşamentul Petroşani şi Garda Baru au găsit doi oameni traumatizaţi, dar conştienţi, şi o altă victimă, încarcerată în autoturism, aflată în stop cardio-respirator. Personalul medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi pompierii salvatori au încercat să resusciteze femeia timp de aproape o oră, însă eforturile lor au rămas fără răspuns", a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, Anemona Doda.

Celelalte două victime, un bărbat de 52 de ani şi o femeie de 48 de ani, aflate în autoutilitară, au fost preluate cu ambulanţele şi transportate la spital.

Pe timpul cercetărilor efectuate la faţa locului şi a operaţiunilor de salvare, circulaţia în zona accidentului s-a desfăşurat cu restricţii.
loading...

Lasă un comentariu