O femeie a furat SUTE DE MII de euro, bani donaţi pentru tratamentul de CANCER a micuţului ei

Poate suna incredibil, dar este adevărat. O mamă de 32 de ani a decis să „investească” sute de mii de euro, alocate tratamentului pentru cancer al fiului ei, în jocuri de noroc, scrie spynews.ro.

Se întâmplă în Leeds, Marea Britanie, iar protagonista este o femeie pe nume Stacey Worsley.

În urmă cu doi ani, a trăit un adevărat șoc atunci când a aflat că fiul ei, care avea 6 ani la vremea respectivă, a fost diagnosticat cu neuroblastom, o tumoare pe creier. 

Sfâșiată de durere, femeia a apelat la organizații caritabile, pentru a strânge banii necesari tratamentului care îi va salva viața micuțului.

Banii au venit, însă nu au fost destui pentru a acoperi cheltuielile exorbitante. Așa că, probabil din disperare, a luat decizia de a juca banii la jocuri de noroc și pariuri.

Mai exact, este vorba despre o sumă de 116.000 de euro, potrivit Mirror. Pe lângă asta, a reușit și „performanța” de a aduna 150.000 de euro datorie.

Cazul ei a fost adusă în atenția autorităților, după ce caritățile care îi donaseră banii „au dat-o în gât”. În fața Justiției, femeia a mărturisit că a trebuit să-și încerce norocul și a sperat că va acoperi pierderile.

Banii au fost recuperați de la casele online de pariuri și urmează să fie returnați donatorilor. Femeia riscă acum 2 ani de închisoare.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu