O femeie a fost lovită chiar pe trecerea de pietoni de o maşină a Întreprinderii Pază de Stat a MAI

Embed:

O femeie a fost lovită astăzi pe o trecere de pietoni din capitală de o maşină a Întreprinderii Pază de Stat a Ministerului de Interne.

Femeia spune că traversa regulamentar strada pe trecerea de pietoni, când a fost lovită în plin de o maşină. Din cauza impactului şi-a pierdut cunoştinţa şi s-a trezit abia la spital. "Am coborât dintr-o maşină şi-am trecut la trecerea de pietoni. Nu am observat dacă maşina mergea cu viteză. Nu ţin minte nimic", a declarat victima.

Femeia, în vârstă de 57 de ani, a fost internată în Secţia Neurochirugie a Spitalului de Urgenţă. "A suportat o comoţie cerebrală, o plagă în regiunea frontală pe stânga şi contuzia ţesuturilor moi ale umărului stâng. Starea pacientei este de gravitate medie stabilă", a menţionat şeful Departament Medicină de Urgenţă, Ciprian Gherasim.

Poliţia investighează cazul.

„Automobilul, dotat cu girofar cu sonorizare specială, aparţine întreprinderii Pază de Stat, a tamponat o doamnă care traversa carosabilul pe zebră. Deocamdată este prematur să vorbim despre sancţiuni, deoarece urmează să fie remise poliţiei rezultatele expertizei medico-legale”, a declarat ofiţerul de presă Direcţia Poliţie Municipală Chişinău Adrian Jovmir.

Potrivit datelor Inspectoratului General al Poliţiei, anul trecut, pe trecerile de pietoni au avut loc aproximativ 400 de accidente rutiere.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu