O femeie a dansat în fața unui leu la Grădina Zoologică din Bronx. Care a fost reacția fiarei (VIDEO)

O femeie a făcut un gest nebunesc sâmbătă. A sărit un gard de la Grădina Zoologică din Bronx și a intrat în spațiul destinat leului.

Pe imagini se vede că femeia nu s-a temut niciun moment de teribila fiară, nici când aceasta a făcut câțiva pași în direcția ei. Nu se știe cum a ajuns femeia acolo și cât timpa petrecut pe teritoriul leului. Mai mult, pe filmare se aud voci de copii, care au asistat la această scenă incredibilă. Femeia putea fi ucisă în orice moment de leu. Ea a efectuat chiar și câteva mișcări de dans în fața animalului, scrie libertatea.ro.

Nu se știe nici cum a ieșit de acolo. N-a fost dezvăluită nici identitatea ei. Imaginile au fost filmate sâmbătă, dar au fost postate abia marți. Poliția n-are deocamdată niciun indiciu. „Această acțiune a fost o încălcare gravă a legilor, o acțiune care s-ar fi putut solda cu rănirea sau chiar moartea femeii”, au spus cei de la Grădina Zoologică din Bronx, NewYork (SUA).

„Barierele și regulile sunt făcute ca atât oamenii cât și animalele să se afle în siguranță. Avem toleranță zero față de încălcarea regulilor”, au mai spus reprezentanții grădinii zoologice. Leul s-a uitat curios la respectiva femeie, dar n-a atacat-o.

 

 
 
 
View this post on Instagram

@abc7ny photo ????@Realsobrino

A post shared by Real Sobrino (@realsobrino) on

Lasă un comentariu