O fată a tras focuri de armă în hoţul care urma să o jefuiască. Tânărul a murit pe loc (FOTO)

Un tânăr în vârstă de 19 ani a vrut să fure ceva sâmbătă seară, dar s-a orientat complet greșit și totul a luat o turnură tragică pentru el. 

Finalul a fost tragic pentru tânărul hoț, chiar dacă "victima" aleasă de el nu părea, teoretic, să-i creeze probleme, scrie libertatea.ro.

Tânărul a vrut s-o jefuiască pe tânăra de 20 de ani, dar a nimerit peste o polițistă, care, deși era în timpul liber, era înarmată. Totul s-a întâmplat în Temperley, în Zona Metropolitană Buenos Aires, la câteva blocuri distanță de unde locuia tânărul. Și foarte aproape de locul unde fata studiază, fiind în anul 3!

Femeia l-a avertizat

Fata nu s-a speriat de atacul petrecut chiar în fața locuinței ei și l-a avertizat pe hoț că e înarmată! Ea l-a avertizat, așa cum fac toți polițiștii, să se oprească, dar Damian Alejandro Fonseca Gonzalez n-a luat de bune avertismentele. Și a vrut să năvălească peste ea în casă. Când a realizat că n-are altă scăpare, tânăra a tras trei focuri de armă, ucigându-l pe loc pe agresorul ei. Fata a sunat la poliție și a explicat că a comis acest gest în legitimă apărare. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu