O familie din ţara noastră câştigă peste 5 milioane de lei dintr-o afacere cu produse moldoveneşti, deschisă în Bucureşti

După ce au lucrat timp de un deceniu şi jumătate în sectorul bancar, soţii Angela şi Lilian Cupcea, originari din Republica Moldova, au ales să renunţe la statutul de angajat şi să pornească în Bucureşti un business cu produse basarabene.

Potrivit zf.ro, Aşa au apărut cele două unităţi Basarabia pe care antreprenorii le deţin în Bucureşti, magazinele înre­gistrând anul trecut o cifră de afaceri de 1,3 milioane de lei româneşti (echivalentul a peste 5 milioane de lei moldoveneşti) şi un profit de 137.000 de lei româneşti.

Pentru anul acesta ei preco­nizează o creştere de 25%, intenţionând să se axeze pe îmbu­nătăţirea brandului deja creat, de la servicii la produse în sine. Focusul principal este însă o promovare mai intensă în online.

În perioada următoare cei doi antre­pre­nori au planificate investiţii de 70.000 de lei româneşti pentru deschiderea unei noi locaţii, dar şi în vederea promovării afacerii pe mai multe canale.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu