O familie care şi-a decorat curtea de Crăciun, SOMATĂ să scoată decoraţiunile de iarnă. MOTIVUL E ULUITOR

Embed:
S-au grăbit să aibă parte de atmosfera Crăciunului. Este vorba despre o familie din statul american Texas, care a fost somată de asociația de proprietari a cartierului în care locuiesc să înlăture decorațiile pentru sărbătorile de iarnă, montate încă de la 1 noiembrie. Motivul - e prea devreme.

Claudia și Nick Simonis locuiesc în orașul San Antonio și de la începutul lunii noiembrie și-au decorat casa și curtea cu obiecte specifice Crăciunului. Decizia lor a stârnit nemulţumirea asociaţiei de proprietari, care le-a trimis o notificare.

"În notă era scris că este prea devreme să decorăm. Nu se specifică de la ce dată putem să decorăm, doar că trebuie să scoatem decorațiile cel târziu la 10 zile după sărbătorile de iarnă", a menţionat Nick Simonis, locuitor al orașului San Antonio.

Nick Simonis a decis să pună decorațiile de Crăciun mai devreme pentru că soția sa este însărcinată și urmează să nască în perioada sărbătorilor de iarnă.

"Vreau să fie totul pregătit, în caz că nasc", a precizat Claudia Simonis.

Soțul a declarat că nu are de gând să scoată decorațiile. Iar vecinii îi dau dreptate. Rămâne de văzut ce reacție va avea asociația de proprietari.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu