O echipă de medici din Sankt Petersburg a postat poze cu un dildo gigant extras din colonul unui pacient. Ce a urmat e halucinant

O echipă de medici din Sankt-Petersburg au fost mustraţi disciplinar, pentru ce au publicat poze şi video de la o intervenţie chirurgicală de extragere a unui falos uriaș din colonul unui bărbat, relatează presa rusă.

Un locuitor din Sankt Petersburg a fost internat într-o unitate medicală pe 31 octombrie în stare gravă, cu dureri severe și și-a pierdut cunoștința de mai multe ori. Medicii au trebuit să efectueze o operație dificilă din punct de vedere tehnic: obiectul, luat din stomacul pacientului, i-a uimit pe medici. Jucăria sexuală era mai mare decât un cap uman.
 
Unul dintre ei a uitat de etica medicală - a postat un videoclip din operațiunea pe rețelele de socializare.
Astfel, pe de o parte, chirurgii care au operat pacientul sunt eroi pentru că au salvat de la moarte un om (durerile suportate de pacient erau atât de intense, încât acesta risca să nu supravieţuiască), oar pe de altă parte - pedepse inevitabile îi așteaptă pe toți participanții la această operație.
 
Însuși pacientul, într-o discuție cu Fontanka, s-a arătat indignat de comportamentul medicilor, dar a remarcat activitatea profesională a celor care l-au tratat.
 
Deocamdată, nu este clar cum a ajuns acest obiect gigant în stomacul bărbatului. Într-un comentariu la ştirea publicată, un internaut a scris: "Cred că jucăria este făcută din materiale precum dinozaurii, care trebuie să crească din „ou”. Sunt aşa jucării, care fiind puse în apă se umflă. Probabil că așa că s-a umflat înăuntru. Și atunci nu a existat nicio cale să o scoată."
 
loading...

Lasă un comentariu