"O creangă stă să cadă, Spaţii Verzi nu vor s-o vadă". Uite-l pe Ruslan Codreanu cum cântă (VIDEO)

Embed:

Candidatul la primăria Capitalei Ruslan Codreanu s-a apucat de cântat. Acesta s-a inspirat de la o piesă a trupei 7 Klase şi a venit cu o dedicaţie.

"Frumoasa piesă de la 7 Klase "Vreau să plec din Chișinău" m-a inspirat să vă fac o dedicație" Să nu vrem să plecăm de aici!", a scris Codreanu într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Mai sus vedeţi interpretarea candidatului la primăria Capitalei.

Recent, la fel au procedat Dorin Chirtoacă şi Renato Usatîi, ultimul filmându-se în timp ce mergea pe motocicletă.

Contactată telefonic, purtătorul de cuvânt al INP, Natalia Golovco, a declarat că poliţia s-a autosesizat şi urmează să stabilească ce sanţiune riscă aceştia.

Regulamentul Circulaţiei Rutiere le interzice şoferilor să poarte discuţii, dacă acestea le distrag atenţia de la conducerea autovehiculului, precum şi convorbirile telefonice în timpul deplasării, cu excepţia cazurilor în care vehiculul sau telefonul sunt echipate cu dispozitiv "mâini libere".

Cei care nu respectă aceste prevederi sunt sancţionaţi cu amendă de până la 600 de lei şi trei puncte de penalizare. 

În România, însă, legea va fi în curând mult mai aspră. Din 12 octombrie, şoferii prinşi că folosesc telefonul mobil sau alte dispozitive cu ajutorul cărora pot face înregistrări foto sau video în timp ce conduc, vor primi o amendă de 153 de euro şi patru puncte de penalizare. Cei care vor fi observaţi cu telefonul în mână riscă să rămână chiar şi fără permis de conducere. Interdicția se va aplica tuturor conducătorilor auto, indiferent dacă pentru vehiculul în cauză este nevoie sau nu de permis. Înăsprirea legislaţiei rutiere a fost decisă ca urmare a producerii mai multor accidente rutiere din cauza utilizării telefonului mobil. 

La mijlocul lunii august, pe traseul care leagă Constanța de Tulcea, un şofer beat făcea un live pe Facebook în timp ce conducea cu viteză excesivă. La un moment dat, a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat într-o curte, omorând trei persoane. Tot atunci, o femeie însărcinată în şapte luni a fost dusă la spital cu stop cardio-respirator.

Anterior, un alt şofer din judeţul Suceava, care era concentrat mai mult la telefon, decât la traseu, a ajuns cu maşina pe contrasens şi s-a izbit frontal cu un alt autoturism, care circula regulamentar. În consecinţă, o persoană a rămas încarcerată, iar alte cinci au fost rănite. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu