O creangă s-a PRĂBUŞIT peste trei maşini. Reacţia celor de la Spaţii Verzi

Embed:

Trei mașini au fost avariate după ce a căzut peste ele o creangă. Incidentul s-a produs pe strada Vasile Lupu din Capitală.

Mai mult ca atât, la doar câțiva metri se află și un teren de joacă pentru copii. Din fericire nimeni nu a avut de suferit.

Șoferii spun că au cerut de mai multe ori ca această creangă să fie tăiată.

Responsabilii de la Spații Verzi, însă, le-au spus că copacul este sănătos, iar dacă vor tăia ei ramura, se vor alege cu amenzi.

"Chiar un domn vecin a zis că dacă dumneavoastră vă este greu, o tai eu. Au zis încercați. Chemăm poliția. 10.000 de lei amenda. Dacă o deteriorat mașina, amendă faceți singuri. Eu adică trebuie să fac din banii mei", a spus un bărbat.

"Este a doua mea mașină deteriorată. Am ieșit la plimbare cu câinele. Am mers 10-15 metri și am văzut cum cade copacul peste mașină. În apropiere erau niște copii pe o bancă", a adăugat un domn.

În momentul în care s-a rupt copacul, în preajmă erau mai mulți copii. Părinții spun că le este frică să-și lase odraslele să se joace pe teren.

"A căzut copacul peste trei mașini care erau acolo. Bine că toți copiii erau aici", a spus un bărbat.

"Eram chiar acolo. Chiar în locul acela unde a căzut ramura. Și cu vreo cinci minute înainte de a cădea ramura, ne-am deplasat în altă parte. Stăteam cu căruciorul cu copilul", a spus o mămică.

Acum poliția ce ocupă de acest caz. Şeful Întreprinderii "Spaţii Verzi" din sectorul Buiucani al Capitalei a fost plasat în arest la domiciliu pentru 20 de zile după ce o femeie a fost strivită mortal de un copac.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu