O companie de lenjerie a lansat pe piaţă sutienul răcoritor

Embed:

Japonezii au găsit un mod inedit de a lupta cu temperaturile caniculare. O cunoscută companie de lenjerie intimă a lansat pe piaţă ... un sutien răcoritor. Piesa este dotată cu un fel de "acvariu" în miniatură, care asigură o temperatură plăcută în timpul zilelor călduroase de vară.

Invenţia a fost lansată cu scopul de a oferi un plus de confort doamnelor şi domnişoarelor, dar şi pentru a combate consumul ridicat de energie electrică pe timp de vară.

"Reactorele nucleare din Japonia au fost închise. Întreaga naţiune, în special cei din regiunea Kansai, vor suferi din cauza lipsei de energie electrică. Noi am vrut să le arătăm oamenilor că acest lucru poate fi chiar distractiv. Acum, întreaga Japonie se va putea convinge de acest lucru", a declarat Yoshiko Masuda, reprezentant companie de lejerie.

Sutienul conţine un gel răcoritor la nivelul cupelor, astfel încât menţine o temperatură plăcută pentru torace, fără a risca o răceală.

"Mă simt foarte bine când îl port, de parcă nici nu aş avea lenjerie pe mine. Şi fusta din plasă este comodă. Sunt hainele perfecte pentru vară", a menţionat Ayana Kaneda, model.

Pentru noile modele de sutiene, aceeaşi companie a realizat şi doua tipuri de fustiţe mini asortate, numai bune de purtat pentru a merge la plajă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu