O colonie de elefanţi de mare a ocupat o plajă din California de Nord. Invazia mamiferelor nu a fost lipsită de peripeţii (VIDEO)

Embed:

O colonie de elefanţi de mare a ocupat o plajă din California de Nord din Statele Unite. Cele aproximativ 60 de animale s-au refugiat pe ţărm pentru a da naştere la 35 de pui.

Autorităţile au decis să închidă accesul spre plajă, dar vor organiza excursii ghidate pentru mici grupuri de vizitatori, curioşi să vadă reprezentanţii acestei specii aflate pe cale de dispariţie.

Totuşi, invazia mamiferelor nu a fost lipsită de peripeţii. Unul dintre elefanţii de mare a ajuns pe o șosea din apropierea coastei. Polițiștii au ajuns la fața locului și au înconjurat animalul. Ulterior, l-au direcționat către apă, oprind traficul ca să poată traversa strada.   

Este posibil ca furtunile din ultimele zile să fi distrus habitatul animalelor și astfel acestea au căutat un colț mai larg de uscat. Mamiferele marine își petrec cea mai mare parte a vieții în ocean, dar revin pe țărm în fiecare iarnă pentru naşterea puilor.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu