O cisternă s-a răsturnat lateral la Vulcănești. Salvatorii și pompierii, în acțiune

O cisternă s-a răsturnat lateral, într-o intersecție din apropierea orașului Vulcănești, UTA Găgăuzia, traseul M3, km 170.

În teren au fost îndreptate două echipe de salvatori cu două autospeciale. În teren, s-a stabilit că autocamionul, cu cisternă, încărcată cu 30 tone motorină s-a inversat și este nevoie de intervenția de rigoare.

Șoferul camionului, nu a avut de suferit, acesta fiind singurul care se afla în cabina unității de transport. Ca urmare a situației create, traseul a fost parțial blocat, circulația fiind dirijată de către reprezentanții Inspectoratului național de patrulare.

Echipele de salvatori și pompieri au organizat venirea la locul accidentului, a unei alte autocisterne, și au desfășurat lucrări de pompare și transfer a motorinei din autocisterna răsturnată în autocisterna adusă.

Între timp, tot echipele de salvatori și pompieri, au asigurat paza antiincendiară, pentru a evita alte situații de risc.

Lucrările au fost încheiate către ora 00:30 minute, ulterior fiind evacuat de pe traseu și camionul răsturnat. Alte circumstanțe ale acestui caz urmează să fie cercetate și stabilite de către organele de drept.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu