O cerere în căsătorie cum nu ai mai văzut . Modul inedit în care un moldovean şi-a cerut iubita de soţie

Embed:

A luptat cu mai mulţi cavaleri, iar după ce a învins şi-a cerut iubita în căsătorie. Este surpriza organizată de un tânăr din Capitală, care a ales un mod inedit de a-şi surprinde viitoarea soţie.

"Nu plec fără ea!"

Elizaveta a ieşit la cină în oraş, împreună cu părinţii şi iubitul şi nici nu bănuia ce o aşteaptă. La un moment dat, în restaurant au intrat câţiva cavaleri medievali. Unul dintre aceştia era iubitul tinerei.

"Vreau să fii soţia mea, prinţesa mea. Să mă iubeşti pe vecie."

Proaspăta logodnică spune că a fost foarte impresionată şi emoţionată."Nu m-am aşteptat. Am văzut că este un show, m-am gândit că e interesant. Apoi, l-am recunoscut după voce, au început să-mi tremure mâinile şi mi-au dat lacrimile. Este aşa o senzaţie, nu pot să vă redau", a declarat  Elizaveta Panaitava, logodnica.Dumitru spune că s-a gândit mult cum să-şi suprindă femeia iubită."Am auzit că mulţi aleg să zboare cu balonul cu aer card, dar m-am gândit că să lupţi e altceva. Am trecut prin multe, au fost şi certuri, şi dragoste, şi momente mai triste. Anume aşa am vrut să arăt că am reuşit să rămânem împreună", a declarat Dumitru Lişiuc, logodnic.


Cavalerii angajaţi spun că este pentru prima dată când au participat la o cerere în căsătorie, dar ideea le-a fost pe plac.

" A fost destul de greu. Ne-am străduit să nu lovim pe cineva prea tare. Dar ne-am străduit şi ne-am jucat rolul bine, mai ales Dumitru. "

Părinţii tinerilor au trăit şi ei momentul cu lacrimi în ochi.

"Ei pleacă în curând şi ne-au invitat să ieşim în oraş împreună. Am acceptat şi gata. Ştiam că urmează şi acest moment, dar nu ne-am gândit că se va întâmpla anume aici. A fost o adevărată supriză."

"Sincer să fiu, sunt un pic şocat, în sensul bun al cuvântului. Ei sunt demult împreună. Am mai discutat despre asta, dar nu era încă nimic clar. În sfârşit a venit şi această zi în care şi-au unit inimile. "

"Le urez, desigur, dragoste, fericire, sănătate, copii şi toate cele bune."

Şi cei care se aflau în local în timpul evenimentului spun că cererea în căsătorie a fost una deosebită.

"Foarte interesantă cererea în căsătorie, o idee neobişnuită. "

" Foarte neobişnuit. Ideea e deosebită, nu vezi în fiecare zi aşa ceva."

Elizaveta şi Dumitru sunt într-o relaţie de şase ani.

loading...

Lasă un comentariu