O cascadoare cere despăgubiri de milioane de lire sterline. Femeia care i-a luat locul actriței Milla Jovovich, a suferit un accident CUMPLIT (FOTO)

Viața Oliviei Jackson, în vârstă de 35 de ani, s-a schimbat după ce a suferit un accident de motocicletă în timpul unei cascadorii pentru filmul "Resident Evil".

Ploaia neașteptată din ziua accidentului a obligat producătorii filmului să anuleze scena în care Olivia trebuia să apară inițial. Ea a fost instruită să îi ia locul actriței Milla Jovovich într-o cascadorie cu o  motocicletă de mare viteză, potrivit mirror.co.uk.

În timpul filmărilor, cascadoarea care a dublat actrițe de top de la Hollywood și a jucat în filme precum Star Wars, Guardians of the Galaxy și Mad Max s-a ciocnit cu mare viteza de una dintre camerele de filmat mobile. Olivia a scăpat cu viață, dar a suferit răni grave.

Jumătate din față i-a fost afectată, mâna stângă a fost distrusă, a avut o inflamaţie a creierului, o arteră vitală i-a fost tăiată, iar mâna stângă a fost atât de distrusă, încât medicii au decis amputarea ei.

La trei ani de la accident, femeia din Amersham, Bucks, cere despăgubiri în valoare de 2,2 milioane de lire sterline de la compania de producție Davis/Impact Films, pentru că, spune ea, accidentul i-a distrus cariera. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu