O casă protejată, o viață salvată. Peste 941 de familii din țara noastră au beneficiat de instalații de detectoare de fum (FOTO)

Campania Națională O casă protejată o viață salvată a ajuns la 941 de familii din țara noastră. De instalații de prevenire a intoxicațiilor cu monoxid de carbon au beneficiat oameni din raioanele Soroca, Edineț, Căușeni, Călărași, Briceni, Florești, Ungheni, Taraclia, Comrat și Cahul.

Angajații IGSU le-au vorbit oamenilor despre importanța instalării detectoarelor, dar și despre modul de funcționare a acestora. Printre persoanele care au avut parte de instalații sunt oamenii în etate, țintuiți la pat dar și familiile cu mulți copii.

Scopul campaniei este de a preveni producerea incendiilor, dar și intoxicațiile cu gaze toxice emanate în urma procesului de ardere. Campania va dura pe tot parcursul anului 2018, iar în urma instalării detectoarelor, IGSU tinde să reducă numărul incendiilor cu urmări fatale.

PUBLIKA.MD reamintește că în casele oamenilor din țară au fost instalate detectoare de fum după ce liderul PDMVlad Plahotniuc a cerut IGSU acțiuni ferme pentru conectarea gratuită a unor detectoare de alertă pentru familiile nevoiașe.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu