O candidată a Partidului "ȘOR" vrea să lanseze cursa directă Chişinău - Statele Unite

Embed:

Vrea să lanseze până în 2020 o cursă directă de avion Chişinău - Statele Unite. Este una dintre promisiunile electorale ale Rodicăi Rusu, candidatul Partidului „ȘOR” pentru circumscripția 51 în diasporă.

Ieri, tânăra blogheriţă şi-a prezentat programul electoral.

"Este nevoie de adaptarea legislaţiei la standarde internaţionale şi desemnarea unui acord bilateral privind serviciile aeriene în spaţiul american", a spus Rodica Rusu, candidat pe circumscripţia 51.

Întrebată de ce ales să candideze din partea partidului Șor, Rusu a amintit despre o campanie socială realizată de Crăciun, în cadrul căreia mai multe mame plecate peste hotare, au fost ajutate să revină acasă pentru a-și revedea copiii. Emoţiile au copleşit-o pe Rusu când a început să vorbească despre acest lucru.

"Şi...eu sunt mamă. Pentru mine nu poate fi o motivaţie mai bună decât bunăstarea copilului", a mai adăugat Rusu.

De când și-a anunțat intenția de a candida la parlamentare, internauţii s-au lansat în diverse comentarii la adresa tinerei candidate. Pentru aceştia, Rodica Rusu a venit astăzi cu un mesaj.

"Este o tendinţă în Republica Moldova să credem că o femeie sexy nu poate fi deşteaptă. Femeile au arătat că indiferent de felul în care arată se descurcă la fel de bine în funcţiile bărbaţilor", a mai adăugat candidata.

Rodica Rusu activează în prezent la aeroportul din Chișinău. Aceasta se va duela la alegeri cu alţi 11 candidaţi, pe circumscripţia SUA şi Canada.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu