O bătrână RISCĂ ANI GREI de închisoare: L-a UCIS în BĂTAIE pe cel care voia să o VIOLEZE

O bătrână de aproape 80 de ani din judeţul Vaslui este judecată de magistraţii Tribunalului Vaslui după ce a omorât în bătaie un bărbat care a vrut să o violeze, scrie adevarul.ro.

Acuzată de lovituri cauzatoare de moarte, bătrâna a fost cercetată şi trimisă în judecată în stare de libertate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

Profira Angheluţa a relatat judecătorilor Tribunalului Vaslui despre cum a ajuns să-l omoare în bătaie pe bărbatul care "s-a dat" la ea, profitând că fiul bătrânei nu era acasă.

Victima bătrânei de 80 de ani a fost un bărbat de 56 de ani, din satul Protopopeşti, comuna Tăcuta, prieten cu fiul victimei, iar crima a vut loc pe 31 octombrie 2015.

Fiul bătrânei a mers cu prietenul său în pădure să culeagă bureţi. La întoarcere cei doi bărbaţi au cumpărat o sticlă de bere, pe care au consumat-o împreună acasă la bătrână împreună cu încă un vecin.

La un moment dat, fiul bătrânei a mers să cumpere o sticlă cu vin, iar celălalt vecin a plecat acasă. Cum bărbatul de 56 de ani se afla într-o stare avansată de ebrietate, bătrâna i-a cerut să plece acasă, însă acesta a refuzat, aşteptându-şi prietenul să revină cu sticla.

"Inculpata arătat că, după plecarea fiului său, victima a început să o pipăie şi să o tragă de fustă. Ea i-a spus să o lase în pace, însă victima a continuat. A început apoi să tragă şi mai tare de haine lovind-o pe inculpată cu pumnii în piept şi prinzând-o strâns de mâna stângă. În momentul în care a lovit-o cu pumnii în piept, inculpata a căzut la pământ, după care s-a ridicat şi a ieşit în curte pentru a striga după ajutor. După ea a ieşit şi victima. Acesta fiind într-o stare avansată de ebrietate, s-a împiedicat de pietrele din curte şi a căzut la pământ. Atunci inculpata a profitat de situaţie, a mers la victimă, i-a smuls părul din cap, după care a început să o lovească cu picioarele peste cap şi peste corp. A precizat că voia să nu se mai ridice de la pământ şi că nu a vrut să îl omoare", se arată în rechizitoriul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

Bărbatul de 56 de ani a fost găsit inconştient în faţa casei de fiul bătrânei, care a sunat la 112. Cadrele medicale sosite la faţa locului au constatat însă decesul victimei.

Pentru fapte sale bătrâna riscă acum între 6 şi 12 ani de închisoare.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu