O bancă din parcul Valea Morilor, aruncată în lac! Cum au reacţionat poliţiştii şi trecătorii (FOTO)

Embed:

O bancă de pe aleea din parcul Valea Morilor a ajuns, din nou, în lac. Noaptea trecută, câțiva tineri necunoscuți au aruncat scaunul în apă.

Trecătorii sunt indignați de faptul că, tot mai des, sunt distruse parcurile din Capitală, iar polițiștii investighează cazul

„Cred că la fiecare trebuie să fie câte o cameră de luat vederi. Altfel cu nesimțiții aceștia cred că nu poți lupta.”

„Nu au cultură. Tinerii trebuie educați. Părinții sunt cei care merită sancționați, pentru că nu-și educă copiii.”

Un echipaj de patrulare a observat, în această dimineață, că lipsește o bancă de pe alee, iar ulterior au găsit-o aruncată în lac. 

Salvatorii au scos scaunul din lac, fiind ajutați și de niște trecători.

Deocamdată, poliția nu i-a identificat pe răufăcători. Dacă vor fi găsiți, aceștia riscă amenzi de la 200 până la 400 de lei.

Potrivit ofiţerului de sector, Ruslan Andruşca, la moment acţiunea se califică drept contravenție administrativă în baza articolului 354, huliganism nu prea grav. În caz de vor fi depistate persoanele vinovate de contravenție, vor fi atrase la răspundere contravențională și sancționate administrativ.

Acesta nu este primul caz de huliganism în parcurile din Capitală. Situații similare au avut loc și acum doi ani, iar luna trecută, mai multe bănci și coșuri de gunoi au fost răsturnate în parcul Valea Trandafirilor.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu