O asistentă a unui spital din SUA a fost concediată din cauza costumului pe care l-a îmbrăcat la Haloween. Cum s-a deghizat (FOTO)

O asistentă a spitalului Saint Luke’s Health System din Kansas, SUA, identificată de presa locală drept Shelbi Heenan, a rămas fără job după ce a postat pe Facebook o poză de la petrecerea de Halloween.

Femeia s-a costumat în Beyonce și a pozat alături de un bărbat îmbrăcat în Jay-Z. Totul bine până aici, doar că cei doi au folosit vopsea pentru a crea impresia că sunt persoane de culoare. Iar în SUA, toleranța față de astfel de gesturi este zero.

După ce o persoană rămasă neidentificată a arătat fotografia reprezentanților unității medicale, asistenta a rămas fără job, informația fiind confirmată pentru revista TIME de către reprezentanții spitalului.

"Este împotriva politicii spitalului Saint Luke’s să comenteze în astfel de cazuri personale, însă putem confirma că femeia nu mai este anagajata Saint Luke’s", a spus un purtător de cuvânt de-al unității medicale.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu