O alinare la bătrâneţe: Fundaţia "Edelweiss" a oferit cadouri vârstnicilor de la Azilul din Străşeni

Zi deosebită pentru bătrânii de la Azilul din oraşul Străşeni. Cei peste 100 de pensionari, care îşi duc zilele în această instituţie, au avut parte de un concert şi au primit daruri din partea Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss".

Bătrânii au mulţumit şi s-au bucurat nespus că cineva s-a gândit să le mai aline bătrâneţea. Darurile au fost oferite, astăzi, de Ziua Internaţională a persoanelor în etate. 

Echipa Fundaţiei "Edelweiss" a adus cadouri pentru fiecare bătrân, iar azilul a primit şi o mașină de spălat vesela. De bucurie, vârstnicii au uitat de griji pentru câteva ore şi au încins o horă în curtea instituției:

"Suntem recunoscători, suntem atât de emoţionaţi. Sunteţi foarte darnici. Nu uitaţi de noi, veniţi în fiecare an. Vă mulţumim."  

"Mulţumesc mult pentru acest gest, într-adevăr femeile, nu-i aşa de uşor să speli vesela. Ele şi aşa sunt chinuite şi năcăjite că noi am venit pe capul lor şi le chinuim. O să le uşureze foarte mult munca."

Zilnic, în bucătăria azilului se pregăteşte mâncare pentru un număr mare de persoane, iar maşina de spălat vase va uşura munca bucătăreselor.

"Maşina de spalat vase va fi un ajutor enorm pentru bucătăria Asociaţiei Neumanist pentru care din numele organizaţiei dar şi a bătrânilor noştri le mulţumim mult pentru acest suport frumos", a precizat directorul executiv al asociaţiei, Veronica Ţâmbalac. 

„Pe parcursul anilor de activitate ale fundaţiei, deja avem tradiţii frumoase. Una din aceste tradiţii este să fim alături de bătrâneii din Străşeni, la sărbătoarea lor, Ziua Internaţională a Pesoanelor în etate. Astfel, am venit cu acest cadou pentru el. Am făcut o bucurie centrului, cât şi celor care vin să sărbătorească astăzi aici", a declarat Viorica Ţurcan, coordonator Edelweiss.

Nu este pentru prima dată când Fundaţia lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss" vizitează Azilul de Bătrâni din Străşeni. Anterior, reprezentaţii organizaţiei au adus aici un frigider, o maşină de spălat haine, plapume, dar şi alte daruri. 

Pe aceeaşi temă