O adolescentă răsfaţată, supărată foc pe mama ei că îi oferă "doar" 1.000 de dolari pe lună (VIDEO)

Embed:

O adolescentă răsfățată, în vârstă de doar 15 ani, din Beverly Hills, insistă că este forțată să trăiască ca ”o țărancă”, după ce mama ei a forțat-o să trăiască cu ”doar” 1.000 de dolari pe lună, de la 5.000 de dolari, cum primea în trecut.

Nicolette Gray a adus-o pe mama ei, Nina, la emisiunea televizată Dr. Phin, pentru a se certa cu ea pentru că nu îi dă cel puțin 2.500 de dolari pe lună, motivul fiind că părintele ei muncește tot timpul și ”nu face nimic” pentru ea.

”Vreau ca mama mea să înțeleagă că nu pot să trăiesc cu 1.000 de dolari pe lună și că am crescut cu un anumit stil de viață. Nu poate să-mi taie rația de bani așa brusc”, a spus ea la emisiunea Dr. Phill, potrivit Daily Mail.

Într-o înregistrare difuzată înainte de începerea show-ului televizat, Nicolette a spus camerelor de luat vederi că a primit tot ce a vrut de la mama ei, inclusiv un șofer personal. De ziua ei își dorește o mașină off-road care valorează nu mai puțin de 235.000 de dolari.

Nina a admis că i-a dat fiicei sale un card de credit fără o sumă limitată încă de la o vârstă mică, iar în unele luni adolescenta a cheltuit chiar și câte 10.000 de dolari. Nicolette iubește hainele scumpe și gențile de firmă, arătându-și cu mândrie o geantă Chanel pe care a dat 5.000 de dolari.

Totuși, înainte de emisiune, tânăra a fost trimisă să gătească hrană pentru oamenii străzii alături de o organizație de caritate, pentru a-i arăta un alt stil de viață, scrie libertatea.ro

”A fost un șoc cultural și am fost speriată la început”, a admis tânăra care s-a arătat fericită că a trăit această experiență.

Într-un final, Nina a decis ca fiica ei să își caute de muncă, dar tânăra a fost îngrozită de gând și a început să plângă.

”Nu o să-mi iau niciodată un loc de muncă și nici nu o să accept bani mai puțini”, a spus Nicolette.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu