O adolescentă rănită și ambuteiaj kilometric. Accident în lanț pe strada Alecu Russo (FOTO)

Embed:

O adolescentă de 13 ani a ajuns la spital în urma unui accident în lanţ produs în această dimineaţă. Eleva a fost rănită la cap şi a fost preluată de o ambulanţă. Totul s-a întâmplat după ce patru maşini, printre care un microbuz de linie, s-au ciocnit, pe strada Alecu Russo din sectorul Râşcani al Capitalei.

În urma accidentului, s-a format un ambuteiaj care se întinde pe o distanţă de aproximativ doi kilometri. La faţa locului s-au deplasat două echipaje ale Inspectoratului Naţional de Patrulare.

Potrivit unuia dintre conducătorii auto implicaţi în accident, de vină ar fi şoferul microbuzului de pe linia 140, care ar fi circulat cu viteză excesivă. Mai mult, autovehiculul acestuia ar fi fost plin până la refuz cu pasageri.

De asemenea, în urma coliziunii a fost avariată partea din faţă a microbuzului de pasageri. Cazul este cercetat de poliţie.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. 

Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu