O adolescentă de 14 de ani a fost violată de 40 de bărbaţi timp de 8 luni

Poliția tailandeză a deschis o anchet după ce o adolescentă de 14 ani susține că a fost violată de 40 de bărbați în 8 luni, a anunțat guvernatorul provinciei Phang Nga, Eggarat Leesen.

Fata a spus autorităților că a fost atacată de mai multe ori în perioada mai-decembrie 2016, iar procurorul general al provinciei Phang Nga a arestat trei bărbați car au fost între timp eliberați pe cauțiune, scrie antena3.ro.
 
Leesen a spus că, în timpul audierilor victima a susținut că până la 40 de bărbați au fost implicați în violuri. El a adăugat că nu toți suspecții sunt din localitatea Koh Raed, ceea ce face investigația cu atât mai dificilă. 

Comandantul poliției regionale, generalul Boonthawee Torraksa, a declarat că poliția efectuează o anchetă, dar a refuzat să comenteze numărul de suspecți suplimentari, însă a spus că nu crede că vor fi 40 de persoane.

În plângerea penală se arată că fată a fost violată prima oară de un bărbat car a intrat în locuința sa în timp ce părinții acesteia erau plecați la muncă, apoi a fost forțată să meargă la o colibă unde a fost drogată, legată și violată de mai mulți bărbați.

Lasă un comentariu