O adolescentă crede că în fiecare zi este 11 iunie. Cum s-a întâmplat să ajungă în această stare şi ce spun medicii

O adolescentă de 16 ani din Kirkwood, Illinois, crede că în fiecare zi este 11 iunie, bizara problemă medicală fiind provocată de un accident pe care fata l-a suferit în acea zi, în timp ce se afla pe ringul de dans, la petrecerea de închidere a unei Convenţii pentru tinerii agricultori.

În urma loviturii, tânăra a ajuns la spital şi a suferit numeroase convulsii, după care şi-a revenit, însă doar fizic, pentru că memoria ei se resetează la fiecare 2 ore la ziua de 11 iunie, fără să îşi mai amintească nimic din cele întâmplate după această dată, scrie adevarul.ro.   

Medicii care au tratat-o i-au făcut o serie de teste, dar nu au reuşit să rezolve enigma. Aceştia le-au spus părinţilor tinerei că problema ar putea rămâne pentru totdeauna, dar mama adolescentei nu acceptă ideea că nu poate fi ajutată, mai ales că fata se pregătea să devină medic.  

Resetările constante ale memoriei au forţat-o pe adolesentă să poarte la ea permanent caiet şi creion, ca să îşi noteze toate informaţiile, inclusiv unde şi-a pus între timp lucrurile.  

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu